fbpx
Mətbəx

Dadlı və asan “Tənbəl piroq”

Sadə kartof püresindən hazırlanan və olduqca ləzzətli olan bu yeməyi “Tənbəl piroq” və ya “Qaynar buterbrod” adlandırmaq olar .

Bunun üçün çörək, baton və ya lavaşdan istifadə etmək mümkündür.

Lazım olan məhsullar:

1-ci qarışım:

– Püre – 200 qr

– Yumurta – 1 əd

– Mayonez – 2 xörək qaşığı

– Yaşıl soğan – 1 dəstə

– Bibər

2-ci qarışım:

– Pendir – 100 qr

– Mayonez – 3 xörək qaşığı

– Şüyüd

– Bibər

Hazırlanması:

Çörək diliminin üzərinə əvvəl 1-ci qarışım, sonra üst qata 2-ci qarışım yaxılır. Sonra sobada 175 dərəcədə 10 ərzində bişirilir. Qəlyanaltı hazırdır.

Nuş olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu