fbpx
Şəkillər

Pomidorlu vermişel şorbası

Ərzaqlar:

1 çay qaşığı vermicelli
2 ədəd pomidor
1 xörək qaşığı yağ
1 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım kaşığı tomat pastası
5 stəkan su
1 çay qaşığı nanə
Duz

Hazırlanması:

Əvvəlcə dərin bir tavada yağı götürün və qəhvəyi olana qədər gözləyin.

Sonra tomat pastası əlavə edin və qoxu yox olana qədər qızardın.

Qızardılmış pomidorları qovrulmuş tomat pastasına əlavə edin və qovurma prosesinə davam edin.

Pomidorların bişdiyinə əmin olduğunuzda suyu əlavə edin.

Əriştəni qaynar suya əlavə edin və duz əlavə edin.

Əriştə bişirildikdə, onlara isti xidmət edə bilərsiniz.

Nuş olsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu