fbpx

Bu bitki bir çox xəstəliyin dərmanıdır



Gül kələmini demək olar ilin bütün fəsillərində yemək mümkündür. Bu bitki A, B, C, D, E, K, U vitaminləri ilə zəngindir.

BEY.AZ xarici mediaya istinadən gül kələmin faydalarını təqdim edir:

– Xroniki xəstəlik riskini azaldır

– Maddələr mübadiləsini dəstəkləyir

– Qan şəkərini balanslı saxlayır

– Ürək sağlamlığı üçün faydalıdır

– Bağırsaq sağlamlığını qoruyur, qəbizliyə faydalıdır

– Xərçəngə qarşı qoruyucu funksiyaya malikdir

– Arıqlamağa kömək edir

– Orqanizmdə iltihabı azaldır

– Detoks effektinə malikdir və orqanizmi toksinlərdən təmizləyir

– Xolesterinin qaraciyərdə gözləməsinin qarşısını alan xolinlə zəngindir.

– Beyin inkişafı və sağlam sinir sistemi üçün faydalıdır.






MÜHASİBATLIQ XİDMƏTİTÜRKÇE BİLGİ PORTALI

Bir Cevap Yazın

Back to top button

BEY.AZ sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin