Bu şəxslər gül kələmi yesin
Gül kələmini demək olar ilin bütün fəsillərində yemək mümkündür. Bu bitki A, B, C, D, E, K, U vitaminləri ilə zəngindir.
BEY.AZ xarici mediaya istinadən gül kələmin faydalarını təqdim edir:
– Xroniki xəstəlik riskini azaldır
– Maddələr mübadiləsini dəstəkləyir
– Qan şəkərini balanslı saxlayır
– Ürək sağlamlığı üçün faydalıdır
– Bağırsaq sağlamlığını qoruyur, qəbizliyə faydalıdır
– Xərçəngə qarşı qoruyucu funksiyaya malikdir
– Arıqlamağa kömək edir
– Orqanizmdə iltihabı azaldır
– Detoks effektinə malikdir və orqanizmi toksinlərdən təmizləyir
– Xolesterinin qaraciyərdə gözləməsinin qarşısını alan xolinlə zəngindir.
– Beyin inkişafı və sağlam sinir sistemi üçün faydalıdır.
MÜHASİBATLIQ XİDMƏTİ | TÜRKÇE BİLGİ PORTALI |