fbpx

Qan şəkərini normallaşdıran içki – Resept

BEY.AZ informasiya agentliyi xəbər verir



Məşhur dietoloq Tobi Smitson qan şəkərinin səviyyəsini effektiv şəkildə normallaşdıran içkinin reseptini açıqlayıb.

Metbuat.az xarici mediaya istinadən xəbər verir ki, bu içki evdə yalnız üç inqredientlə hazırlana bilər.

Şəkəri normallaşdırmaq üçün moruq, badam və çia toxumlarını qarışdırmaq və əldə edilən içkini gün ərzində içmək kifayətdir. Bu içki karbohidratları bədəndən sürətlə xaric edir. Bu da qan şəkərinin səviyyəsinin optimallaşdırılmasına gətirib çıxarır. Həmçinin xolesterini normallaşdıraraq və ateroskleroz riskini azaldaraq orqanizmə zərərli yağlardan qurtulmağa kömək edir.

Qeyd edək ki, qarpız, ananas, avokado, armud, alma, naringi, ərik, portağal, çiyələk, albalı və zoğal da qan şəkərinin səviyyəsini aşağı sala bilər. Buna görə də, bu içkidəki moruqları başqa bir giləmeyvə ilə əvəz etmək olduqca mümkündür.





Google News Abone ol


Səndə məqalə yaz

* Xəbər və məlumatları bizim email adresimizə göndərə bilər və ya yuxarıda qeyd edilən Məqalə yaz bölməsindən özünüzdə əlavə edə bilərsiz.
#Qan #şəkərini #normallaşdıran #içki #Resept

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu

BEY.AZ sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin